Salina Respiro, piramida de sănătate de pe Muntele Carmel din Sînmartin!

Salina Respiro – centrul de relaxare și terapie salină, format dintr-un grup de patru saline artificiale. Anul acesta inaugurează două dintre ele: Salina Copiilor, respectiv Salina de sub Piramidă.

 

Salina Copiilor
O cameră specială, plină cu sare binefăcătorare, pentru cei mici. O combinație unică de sare roz de Himalaya și sare din Ocna de la Dej. Un loc perfect în care prichindeii nu doar că vor lega prietenii, dar vor avea posibilitatea să se joace și să se bucure de aerul curat și purificator al salinei.

 

Salina „de sub piramidă”
Dacă în celelalte saline activitatea musculară și mentală constituie factorul stimulant al ședințelor, în această încăpere organismul se relaxează pentru a primi, în mod pasiv, energia emanată de vibrațiile structurii piramidale.

Salina Respiro aduce împreună tonele de sare de la Dej cu miile de cărămizi de sare roz de Himalaya importată direct din Pakistan. Cantități mari de sare necontaminată potrivită pentru relaxare, încărcarea cu „vitaminele aerului”, adică cu ioni negativi, dar și pentru tratarea diverselor afecțiuni respiratorii ori alergice, fără a avea nevoie de trimitere de la medic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *